تفاوت لیزر موهای زائد و الکترولیز چیست؟
حذف موهای زائد، یکی از مواردی است که افراد برای حفظ نظافت شخصی، داشتن ظاهری آراسته تر آن را انجام می دهند. لیزر موی زائد و الکترولیز دو روش محبوب از بین بردن موهای زائد با اثرات طولانی مدت هستند. هر دو با هدف قرار دادن فولیکول های مو واقع در زیر سطح پوست کار می کنند. الکترولیز یکی از روش های حذف موهای زائد است که توسط متخصص پوست انجام می شود و رشد مو را مختل می کند. این فرآیند با قرار دادن یک دستگاه اپیلاتور در پوست انجام می شود و از فرکانس های رادیویی موج کوتاه در فولیکول های مو برای جلوگیری از رشد موهای جدید استفاده می کند که به فولیکول های مو آسیب می رساند تا از رشد جلوگیری کند و باعث ریزش موهای موجود می شود. روش لیزر موهای زائد نیز به این صورت است که اشعه ی لیزر بر پوست تابانده می شود و با از بین بردن فولیکول موی آن قسمت موجب از بین بردن موها می شود.
تفاوت لیزر مو زائد و الکترولیز در مزایا
لیزر:
- لیزر موهای زائد میتواند برای همه نواحی بدن انجام شود و هیچ محدودیتی ندارد.
- جای هیچگونه برش و زخم روی پوست شما باقی نمیماند.
- برای هر نوع پوست با هر نوع مویی میتوانید لیزر موهای زائد انجام دهید.
- زمان فرآیند لیزر بسیار کوتاه است.
الکترولیز:
- حذف کردن موهای زائد با الکترولیز نتایج دائمی تر و بهتری را دارد.
- در مقایسه با لیزر انجام آن در بخش های کوچکی از بدن، از نظر اقتصادی میتواند مقرون به صرفه باشد.
- این روش در انواع مختلفی از پوست و مو میتواند استفاده شود. در این روش بر خلاف روش استفاده از لیزر، رنگدانه (رنگ) مو مورد تهاجم قرار نمیگیرد و فقط به فولیکولها حمله میشود. افرادی که داوطلب خوبی برای لیزر نباشند میتوانند در عین حال برای الکترولیز مناسب باشند.
همچنین بخوانید: رفع موهای سفید آقایان با دستگاه الکترولیز
تفاوت لیزر مو زائد و الکترولیز در نحوه انجام
لیزر:
در جلسات لیزر، ابتدا از داروی بی حسی موضعی پیش از لیزر بر روی پوست ناحیه تحت درمان استفاده می شود تا هرگونه احساس ناخوشایند به حداقل برسد. سپس از محافظ و پوشش چشم برای مراقبت از چشمان شما استفاده می شود تا به طور مستقیم به اشعه لیزر نگاه نکنید. در مرحله بعد، بخش خنک کننده دستگاه فعال می شود تا لایه خارجی پوست شما دچار آسیب نشود. مسئول لیزر با استفاده از دستگاه، پالس ها یا شات های نوری را به ناحیه مورد نظر وارد کرده و لیزر موهای زائد انجام می گیرد.
الکترولیز:
قبل از عمل، ناحیه مورد درمان تمیز می شود و بسته به فرد، ممکن است از یک بی حس کننده موضعی برای کاهش ناراحتی استفاده شود. الکترولوژیست یک پروب سوزن مانند بسیار ظریف را وارد فولیکول مو می کند. این پروب به دستگاهی متصل است که مقدار کمی جریان الکتریکی یا انرژی گرمایی را به فولیکول می رساند. جریان الکتریکی یا انرژی گرمایی مرکز رشد فولیکول مو را از بین می برد و از رشد مو در آینده جلوگیری می کند. سپس موهای تحت درمان با فورسپس برداشته می شوند. الکترولوژیست به تک تک فولیکول های مو در ناحیه تحت درمان حرکت می کند، جایگذاری پروب را تکرار می کند و جریان الکتریکی یا انرژی گرمایی را برای تخریب فولیکول اعمال می کند.
تفاوت لیزر مو زائد و الکترولیز در ماندگاری
لیزر:
لیزر موهای زائد باعث میشود که مو برای مدت طولانی رشد نکند و این رشد به تعویق بیفتد؛ اما معمولاً لیزر منجر به حذف دائمی همهی موهای زائد نمیشود. لیزر موهای زائد، حذف دائمی آنها را تضمین نمیکند. زمانی که موها دوباره رشد میکنند، معمولاً رنگ آنها روشتر و ضخامتشان باریکتر است.
الکترولیز:
این روش به طور ایمن و دائمی موها را از تمام رنگ های پوست پاک می کند. این درمان حذف موهای دائمی مورد تأیید FDA است. از آنجایی که الکترولیز سلولهای رشد فولیکولهای مو را برای همیشه از بین میبرد، موها دوباره رشد نمیکنند.
تفاوت لیزر مو زائد و الکترولیز در تعداد جلسات
لیزر:
تعداد جلسات مورد نیاز برای حذف موهای زائد با لیزر ممکن است بستگی به عوامل مختلفی داشته باشد که شامل نوع پوست و مو می شود. اغلب توصیه می شود که بین 6 تا 8 جلسه برای دیدن نتایج مطلوب در نظر گرفته شود؛ اما این تعداد ممکن است بستگی به شرایط فرد متفاوت باشد و ممکن است نیاز به جلسات اضافی داشته باشد.
الکترولیز:
این فرایند در چند جلسه انجام میشود. تعداد جلسات موردنیاز برای حذف دائمی موهای زائد در افراد مختلف متفاوت است. این جلسات میتواند تا یک سال و نیم ادامه یابد. همچنین طول درمان به عوامل مختلفی، از جمله ناحیه اعمال الکترولیز و نوع موها بستگی دارد.
تفاوت لیزر مو زائد و الکترولیز در مقدار درد
لیزر:
میزان درد موهای زائد به نوع دستگاه و آستانه تحمل فرد نیز بستگی دارد.
الکترولیز:
الکترولیز نیازمند استفاده از پماد بی حسی می باشد و بستگی به آستانه تحمل درد در افراد مختلف دارد.
تفاوت لیزر مو زائد و الکترولیز در عوارض
لیزر:
- تحریک پوست: برخی از افراد ممکن است بعد از درمان دچار قرمزی، تورم یا سوزش موقتی شوند، مخصوصاً در نواحی حساس.
- تغییرات رنگدانه: در موارد نادر، ممکن است تغییرات موقت یا دائمی در رنگ پوست ایجاد شود، به خصوص برای افرادی که رنگ پوست تیره تر دارند.
- خطر سوختگی: اگر به درستی انجام نشود، خطر سوختگی وجود دارد، اگرچه این امر در دست متخصصان آموزش دیده غیر معمول است.
- تأثیر محدود بر روی موهای روشن: ممکن است برای افرادی که موهای روشن یا خاکستری دارند، مؤثر نباشد؛ زیرا لیزر رنگدانه را هدف قرار می دهد.
الکترولیز:
- ناراحتی: ممکن است در حین عمل کمی ناراحتی وجود داشته باشد، با احساساتی مانند سوزش یا سوزش در محل درمان.
- پتانسیل واکنش پوستی: مشابه لیزر، قرمزی یا تورم موقت می تواند پس از الکترولیز ایجاد شود.
- زمان گیر: الکترولیز می تواند زمان بر باشد، به خصوص برای مناطق بزرگتر یا رشد موهای متراکم، زیرا موهای فردی را هدف قرار می دهد.
- خطر عفونت: اگر تجهیزات به درستی ضدعفونی نشده باشند یا دستورالعمل های مراقبت پس از آن رعایت نشود، خطر عفونت در محل درمان وجود دارد.
تفاوت لیزر مو زائد و الکترولیز در هزینه
هزینه ای که فرد بابت انجام الکترولیز و لیزر پرداخت میکند با توجه به نوع دستگاه، تعداد جلسات مورد نظر، نیاز سطح ناحیه مورد نظر برای انجام درمان و هزینههای مربوط به کلینیک میتواند متفاوت باشد.
برای آگاهی از رفع دائمی موهای روشن و سفید با الکترولیز ، کلیک کنید.
تلفن : 09133377984 - 09130816550درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
- همه چیز در مورد لیزر موهای زائد بدن تاریخ انتشار : 1402-12-05تاریخ بروز رسانی : 1402-12-22
- معرفی بهترین و جدیدترین انواع دستگاه لیزر موهای زائد تاریخ انتشار : 1403-02-13تاریخ بروز رسانی : 1403-02-29
- راهنمای جامع آشنایی با روش های لیزر مو زائد برای مردان تاریخ انتشار : 1403-01-24تاریخ بروز رسانی : 1403-01-28
- همه چیز درباره لیزر موهای زائد بیکینی و واژن عوارض تاریخ انتشار : 1403-02-21تاریخ بروز رسانی : 1403-02-29
- آیا لیزر موهای زائد برگشت پذیر است؟ تاریخ انتشار : 1403-02-31تاریخ بروز رسانی : 1403-03-06
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .